De eerste dag in Kuala Lumpur, een droom . . .
Door: Hester
Blijf op de hoogte en volg Hester
02 Mei 2014 | Maleisië, Kuala Lumpur
Wilde even laten weten dat ik veilig en wel ben aangekomen. Na een reis van ongeveer 16 uur (met tussenstop in Singapore) met een taxi naar het hoofdkantoor van de organisatie gegaan, alwaar ik de komende dagen ook slaap en as. maandag met de training begin. Overigens inmiddels begrepen dat we ergens volgende week hier alweer vertrekken en de training gaan vervolgen in 'het veld'. Wherever that may be. Maar goed, kwas gisteravond helemaal kapot. Min of meer een nacht over geslagen en een jetlag (tijdsverschil van 6 uur - hier 6 uur later). Die avond op tijd gaan slapen, maar kon natuurlijk door de jetlag niet slapen. Uiteindelijk viel ik in slaap en toen ik vanochtend wakker werd, wilde ik op gaan staan om naar Kuala Lumpur Central Park te gaan. "Nog even liggen", dacht ik en dan sta ik op. Even later sta ik op, maak me klaar, zoek een taxi en stap in. Op dat moment zie ik op zijn klokje de tijd: 16:30 uur staan. Huh???? Ik vraag hem hoe laat het is en hij bevestigt dat het zo laat is . . .Grumph . . . 'Nog even liggen', bleek een hele dag geworden te zijn. De hele dag 'knock-out', aan één stuk door geslapen. Pffff, fijn! Nu wel uitgerust, maar komende nacht zal wel moeizaam worden. Maar goed, nog enkele dagen vrij voor we van start gaan. En morgen een nieuwe poging wagen om wat van Kuala Lumpur te gaan zien. Verder alles goed hier. Moet nog wel even figuurlijk landen, merk ik en in het ritme komen, maar van de warmte heb ik gelukkig geen last :-). Jullie horen snel weer van me, maar voor nu wilde ik even laten weten dat ik veilig ben aangekomen!
Liefs van mij, Hester
02 Mei 2014 - 12:08
Trientsje:
Hey Hester!
Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen! En meteen even lekker bijgeslapen na alle laatste drukte in NL. Ook belangrijk! Toch kijk ik ook uit naar je eerste verslag van Kuala Lumpur, wat vast meer heeft dan alleen een goed bed ;)
x trientsje -
02 Mei 2014 - 12:30
Marielle:
Lieve Hester,
fijn dat je goed bent aangekomen en weer bent uitgerust....
tot horen!
xmarielle -
02 Mei 2014 - 12:41
Henrike:
Hoi Hester,
Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen! Veel plezier in Kuala Lumpur en tot horens!
Groetjes Henrike
02 Mei 2014 - 12:43
Gerwin:
Hey Hester,
Goed om te horen dat je goed bent aangekomen. Eén tip betreft het zoveel mogelijk voorkomen van een Jetlag: pas je ritme gelijk aan en slaap niet een gat in de dag.... ;). Nah ja, je hebt nog even de tijd om je aan te passen.
gr, Gerwin -
02 Mei 2014 - 13:07
Lucien:
Hoi,
Zo laat zou ik ook wel eens willen uitslapen.
Veel plezier en laat van je lezen.
Groeten van Lucien. -
02 Mei 2014 - 15:39
Bram:
Lieve Hester,
Fijn te lezen dat je goed aangekomen bent. No worries over het gat in de dag slapen. Je had gewoon wat in te halen... ga vooral genieten van alle ervaringen. Maleisie is echt prachtig. Pas goed op jezelf, en tot snel horens.
Lfs Bram -
02 Mei 2014 - 21:36
Edward:
Hallo Zusje,
Is dat park vannacht niet open, slapen heb je al wel gedaan. Veel plezier in ´the field´.
Groeten Edward -
03 Mei 2014 - 00:44
Karin:
Klinkt onwerkelijk dat je nu in zo'n andere wereld zit. Geniet van je vrije dagen in Kuala Lumpur.
Groetjes Karin -
04 Mei 2014 - 08:45
Angelien Sanderman:
he Hester, mooi dat de eerste stap goed gelukt is. Overigens was er klein dingetje met de huurders in je huis. Ik vermoed dat dit inmiddels is opgelost. Voordat iedereen die je verslag volgt met alle ditjes en datjes vermoeien :-)
Groeten Angelien en de rest natuurlijk -
04 Mei 2014 - 22:00
Esther:
hey Hestertje,
Fijn dat je veilig bent aangekomen! Veel succes morgen met de training:
niet verslapen he?! Ben benieuwd naar je verhalen.
xEs -
05 Mei 2014 - 18:27
Teresa:
Wow!! Ontzettend gaaf om te lezen dat je er al bent. Wat een avontuur! Succes lieverd. Zorg goed voor jezelf en ik wacht met smacht op je volgende verhaal. Dikke kus xx T. -
07 Mei 2014 - 22:49
Dick:
Heel veel plezier je heb er lang naar uitgekeken x